Welkom bij Ro-Dental

De oplossing voor een mooi en gezond gebit voor een betaalbare prijs

Betaalbaar mooier / cosmetischNIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW


PDO draden/threads liften en verstrakken

Wat zijn PDO draden?

PDO ( polydioxanon) draden zijn oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt). De PDO draadjes zijn er in verschillende soorten en maten (glad, gedraaid of met weerhaakjes). Met de kleinste variant kun je heel goed de fijne lijntjes en kraaienpootjes onder de ogen behandelen terwijl je met de grootste variant weer een preciezere lift kunt realiseren. Er zijn verschillende soorten draden; first, tornado/screws en barb.

Veel gebruikte locaties

 • Wang/kaaklijn
 • Hals
 • Decolleté
 • Onderoogleden/kraaijenpootjes
 • Rokerslijntje bovenlip

Is een draadlift wel veilig? 


Het grote voordeel van de draadlift, is dat er al jarenlange ervaring is met oplosbare hechtingen en er geen snijdende facelift plaatsvindt. Binnen de chirurgie worden er reeds vele tientallen jaren oplosbare hechtingen gebruikt voor diverse operaties. De vorming van collageen is in het geval van de draadlift juist een gewenst bijkomend effect, uw huid wordt steviger en dit veroorzaakt een liftend effect ter plekke. Onder andere in Korea, Rusland en Polen wordt de draadjeslift al meer dan 5 jaren toegepast en is men razend enthousiast. De kans op een blauwe plek is bij deze behandeling wel wat groter dan bij injectables. Uiteraard zijn de blauwe plekken van tijdelijke aard en mogen na de behandeling gecamoufleerd worden. 

Wanneer kies je voor een draadlift en wanneer voor injectables?
Met draden hebben we de mogelijkheid om echt fysiek te trekken, tenminste, als er draden met weerhaakjes gebruikt worden. En dat schept mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een wenkbrauwlift, maar ook voor een liftende behandeling van de wangen. Vooral wanneer de wangen met fillers volume teruggegeven wordt, dan is de combinatie met draden ideaal. De huidverslapping wordt gecorrigeerd met draden en het volumeverlies met fillers. Op deze manier wordt de operatie (facelift) weer een aantal jaren uitgesteld of blijft overbodig, maar de draden zijn niet alleen goed voor oudere mensen; bij jonge mensen is de collageen aanmaak in de regel een stuk beter en hebben de draden nog meer effect.

Wat kost een PDO draadlifT?

Ook deze behandeling blijft individueel bepaald. De ene persoon is blij met een zichtbare verbetering en de andere klant wil alleen het meest optimale. Bij PDO draden is de werking hoe meer draden geplaatst worden hoe mooier het effect zal zijn. Uiteraard kun je ook altijd opbouwen, dus niet alles hoeft in 1 keer.  Duidelijk te weinig draden plaatsen zullen we nooit adviseren of doen want dan zal er niets zichtbaar zijn en kunt u uw geld net zo goed in de prullenbak gooien. Dat willen we uiteraard niet. Onderstaand een overzicht van gemiddeld benodigde hoeveelheden. Er kan een groot verschil per persoon zijn in het aantal benodigde draden, maar met 4 draden behaalt u meestal al een mooie kaak/wang lifting.


Prijzen

PDO Draadlift (huidverstrakking, nieuw-collageenvorming
First lift (enkelvoudige draden voor fijne oppervlakkige lijnen)

10 draadjes               €250.-
20 draadjes             € 450.-

First lift Barb (direct liftende draden voor bijvoorbeeld wangen en kaaklijn)

4 draden               € 300,-

8 draden               € 500,-

De schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door Dokter Ianos, een gerenomeerd dermatoloog die zich heeft gespecialiseerd in esthetische dermatologie. Waar ook de draadlift onder valt. Zij zal kijken of bijvoorbeeld een combinatie mogelijk is, en wat het beste bij je past. Dit alles gebeurt in haar prive kliniek en er wordt veel waarde gehecht aan hygiene en persoonlijke aandacht. ik begeleid u natuurlijk  zodat alles duidelijk is en u weet wat u kan verwachten.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het verschijnen van wallen, lijnen en rimpels behoort tot het naturlijke verouderingsproces. Spijtig genoeg gaat dit gepaard met een meer vermoeide, oudere of minder vriendelijke expressie op het gelaat. Maar, dit beeld komt niet overeen met hoe jij je zelf werkelijk voelt.

Hoe kan ik verouderingsverschijnselen uitstellen?

 1. verzorgende crèmes en lotions

De meeste ongewenste veranderingen in de huid zijn het resultaat van bloodstelling aan de zon. Anti-rimpelcremes met bescherming tegen UVS en UVB en zuivere zonnecremes kunnen helpen om rimpelvorming te voorkomen of uit te stellen. Verzorgende producten met antioxidantia zoals vitamine C en E kunnen nuttig zijn voor de huid. Vrije radicalen hebben een grote invloed op het verouderingsproces, maar worden door deze vitamines geïnactiveerd. Exfolierende middelen verwijderen dode huidcellen en bevorderen celvernieuwing. Zulke methodes zijn beschikbaar in de vorm van mechanische scrubs of crèmes met hydroxyzuren of fruitzuren. Vitamine A –afgeleide stoffen helpen om de celvernieuwing te versnellen en collageen afbraak te vertragen, waardoor rimpels in aantal en in diepte verminderen.

Verzorgingsmiddelen die dergelijke actieve stoffen bevatten hebben een meetbaar en zichtbaar effect en vormen een essentieel onderdeel in de aanpak van verouderingsverschijnselen.

 1. fillers
 2. Botox
 3. Chemische peelings
 4. Laser resurfacing

Gelaatsrimpels waarover praten we precies?

Rimpels in het gelaat zijn plooien die in de huid verschijnen. Spierbewegingen in het gelaat veroorzaken dynamische rimpels: bijvoorbeeld bij glimlachen ontstaan kraaienpootjes en als we fronsen kunnen plooien tussen de wenkbrauwen ontstaan. Naast dynamische rimpels bestaan e rook rimpels veroorzaakt door door uitwendige factoren zoals zon en roken, en rimpels te wijten aan kwaliteitsverlies van de steunweefsels eigen aan het ouder worden. Niet dynamische rimpels worden met de tijd dieper, doch zijn onafhankelijk van beweging of gelaat expressie. Naarmate je ouder wordt treden veranderingen in de huid op: huid ondersteunende bouwstenen zoals collageeen en elastine verminderen in kwaliteit en hoeveelheid, waardoor je huid minder soepel en slapper wordt. Ook vetcellen en onderhuids spieren verminderen in volume en daardoor neemt de volle, ronde contour van je gelaat af. Bovendien worden talg- en zweetklieren minder actief waardoor de vernieuwing van de cellen vertraagt en vermindert.

Wat kan je zelf doen om het optreden van deze lijnen en rimpels te beperken?

– Bescherm je huid tegen zonbloodstelling met zonnebrandcreme met een hoge factor

– Stop met roken: er is een direct verband tussen roken en het optreden van rimpels in het gelaat, ook de kleur en het algemene uiterlijk van je huid lijdt hieronder.

– Eet gezond, vooral veel verse groenten en fruit.

– Drink voldoende water vochtinbrengende crèmes verbeteren een droge of schilferende huid

Naast deze preventieve maatregelen bestaan er ook nog tal van behandelingsmogelijkheden met een direct resultaat. 

Echter is dit in Nederland erg prijzig, ook deze behandelingen bieden wij u aan, deze behandelingen ligger ook tot 70% lager dan in Nederland.

Denk dan aan, 

 1. fillers
 2. Botox
 3. Chemische peelings
 4. Laser resurfacing

In Craiova werken wij samen, met een gerenomeerd Dermatologisch kliniek, die in overleg met u de voor u beste behandeling toe past in de tijd dat u in Roemenie. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen!

Hier beneden ziet u een foto impressie van Rian, zij heeft een gecombineerde behandeling gedaan, laser resurfacing ( laserbehandeling die de huid weer meer elastisiteit geeft en fijne rimpels laat vervagen) in combinatie met hyaloronzuur deep lines en hyaloronzuur first lines, de hyaloronzuur vult op, deze heeft geen interactie met het lichaam, dit is een lichaamseigen en is biologisch afbreekbaar. 

    

Dokter Ianos injecteert de hyaloronzuur.

 L

Hier krijgt ze een laserbehandeling, dit doen ze voor de behandeling met de hyaloronzuur. 

 

Voor en na, aanbevolen is om de laserbehandeling na 6 weken te herhalen. De fillers houden 1 a 1,5 jaar. Echter zal het lichaam ook zelf weer collageen gaan aan maken.